Regler och kontakt

Den här bloggen, Asebeia, drivs med enkla regler och helt ideellt av en enskild individ. Inga grupper, organisationer eller ekonomiska intressen ligger bakom den.

Skulle jag ha använt material, som du har upphovsmässigt anspråk på och ogillar att jag använder här, föreslår jag att du kontaktar mig som en civiliserad person och meddelar mig detta under civiliserade former, så ska jag genast givetvis radera objektet i fråga. Ev hot eller krav på ekonomisk ersättning eller motsvarande är alltså meningslösa (och fåniga) att skicka.

Du har rätt att, efter att ha fyllt i dina uppgifter på ett seriöst sätt, kommentera på bloggen så länge du inte trollar, provocerar, bråkar, hånar eller förolämpar mig eller andra här. Inte heller uppskattar jag att folk skriver saker och sedan inte återkommer för att följa upp diskussionen. Om du tycker att jag är otrevlig mot dig och inte förstår varför kan det i regel bara bero på att du är totalt omedveten om den ton du själv håller. Jag tar nämligen alltid min ton dit kommentarerna på bloggen drar den. Trevliga kommentarer får trevligt bemötande av Dr Jekyll. Otrevliga kommentarer får möta Mr Hyde.

Det kan också dröja ett tag innan en kommentar du postat dyker upp. Jag måste släppa igenom den manuellt första ggn du kommenterar. Det kan också vara så att jag inte svarar dig, det får du leva med. Svarar gör jag bara ibland, då mest för att bemöta påståenden jag inte delar eller svara på frågor. Om du inte fått svar kan det alltså mycket väl bara bero på att jag höll med dig.

Kontakt för frågor och klagomål: tattarblast [snabela] hotmail [punkt] com