Warner Bros Nordic

Nu blir det off topic. Men jag har precis blivit grundlurad av ett stort internationellt bolag som ofta talar om moral och etik kring köpet av deras produkter. Ämnet blir pseudomoral med andra ord.

Hur kommer man i kontakt med Warner (det svenska delen Warner Bros Nordic eller vad de nu heter)? Jag möts av en sida där man kan registera sig som press eller samarbetespartner på http://www.warner.se. Det är allt. Som privatperson finns inte en epostadress att få tag på där. Inte som jag hittade efter 5 minuters letande (seriöst, ska man behöva LETA efter sånt anno 2011 av ett medialt bolag?)

Jag tror aldrig att jag har varit med om ett företag som är så omöjligt att få tag i via vanlig hederlig epost. Jag är tacksam för tips. Eller ännu hellre att någon på Warner som har anständighet i själen ser till att kontakta mig trots att jag nu tänker beklaga mig över dem. Överaska mig gärna med att vara storsint. När ni nu trots allt har blåst en kund är det ingen större begäran.

Anledningen?

Jag ska klaga på en produkt. En svenskutgiven DVDfilm (box) jag köpte där omslaget totalljög om innehållet. Det handlar om TV-serien ”V – The complete series”.
V - The (in)complete series

Som inte alls visade sig vara komplett. Nej nej. Dumma mig som trodde det. Ordet komplett är alltså i allra högsta grad relativt och det borde jag kanske ha insett.

Inte förrän jag öppnar upp den inplastade produkten ser jag att det handlar om bara en del av den gamla TV-serien i den mer detaljerade beskrivningen av produkten som finns på INSIDAN av DVD-förpackningen.

De första delarna, det som utgjorde en pilotserie eller miniserie är inte med. Tydligen kan alltså serien vara komplett utan sin första i allra högsta grad sammanhängande halva som man MÅSTE se för att öht kunna se den här boxen och få glädje av det.

Det är inga problem alls att man delar upp det då serien ju VAR uppdelad i denna första pilotminiserie från början och sen då de kortare lite billigare fortsättningsepisoderna. Jag VET att det var frågan om två omgångar med ett halvår mellan eller så.

Men då ska det framgå tydligt också av en produkt. Här framgår det öht inte alls och det känns oerhört medvetet från deras sida att de istället vill få mig att tro motsatsen.

Det rör sig inte om någon större summa som jag la ut (99kr), men jag vill ändå få tag på dem och få en ordentlig förklaring på varför jag inte är i besittning av V – the complete series, när nu DVD-boxen påstår att jag ska vara det.

1 tanke på “Warner Bros Nordic

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s